De babyplanners

Hoera! Er is een nieuw concept in de babybranche waarmee het de aanstaande ouders veel gemakkelijker en leuker gemaakt wordt:
De Babyplanners!

De Babyplanners is ontwikkeld door Raquel en Lizzy. De Babyplanners zijn er om aanstaande ouders te helpen in deze wereld vol keuzes, opties en onzekerheden. Ontzorgen is hierbij heel belangrijk zodat er voor de volle 100% van de zwangerschap en het kindje genoten kan worden. Voordat het kindje er is, moet er erg veel geregeld en uitgezocht worden. De Babyplanners begeleiden dit proces en geven een richting aan de zoektocht. Zijn fungeren als een soort tussenpersoon tussen de babybranche en jullie. Ze verzorgen onder andere unieke geboortekaartjes; de inrichting van de babykamer; film en fotografie van de zwangerschap, bevalling en eerste maanden van de baby; de organisatie van babyborrels. Bijna alles is mogelijk!

Voordat al deze producten en diensten gerealiseerd kunnen worden, nemen De Babyplanners eerst uitgebreid de tijd om jullie goed te leren kennen. Ze kijken naar jullie wensen en zoeken dan verder naar wat bij jullie past. Zo hebben zij bijvoorbeeld verschillende ontwerpers in hun netwerk zitten. In het gesprek pikken zij op wat bij jullie past en welke ontwerper bij jullie zou passen om bijvoorbeeld het geboortekaartje te ontwerpen. Hier komen een aantal unieke voorbeelden uit die bij jullie passen. Wij zijn er erg enthousiast over, ook omdat de website zo mooi is. Neem er vooral even een kijkje op en zie wat ze allemaal te bieden hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *